Loriaux Efficiency > Blog & Nieuws

Blog & Nieuws

VERHUISD

Wij zijn verhuisd naar Noord-Brabant! Vanaf 1 november kunnen coachklanten terecht op Tinky's nieuwe adres: Bergsebaan 122 in Nispen (Roosendaal). Als je echter liever in Schipluiden gecoacht wil worden door mij en Nova, dan kan je daar ook nog terecht. Dit kan echter alleen tegen een meerprijs en mits het in mijn en Nova's agenda past.

 

Blog paardencoach.tumblr.com

Lees op mijn blog over mijn ervaringen als coach samen met Tinky en andere coachpaarden. In mijn blogs vertel ik hoe sessies verlopen, zodat je een indruk krijgt met wat voor vragen mensen bij mij komen en hoe we samen naar een antwoord en/of oplossing zoeken.

 

Nieuw blog Tinky-Isabel.tumblr.com

In januari 2017 ben ik een nieuw blog begonnen over onderwerpen die me bezig houden. Neem gerust eens een kijkje en laat me weten wat je ervan vindt!

 

Facebook

Ik heb twee aparte pagina's op Facebook met allerlei nieuwtjes, foto's en leuke en leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan mijn coachwerk en wat ik belangrijk vind als mens en coach. Neem gerust een kijkje en laat me weten wat je ervan vindt! Ook kan je me daar vragen stellen of interessante wetenswaardigheden melden die betrekking hebben op coachen en paarden. Voor mijn pagina die alleen gaat over paardencoachen, klik hier. Voor mijn pagina over paarden, coachen en onderwerpen gelinkt aan mijn manier van coachen, klik hier

 

Specialisatie

In 2015/2016 heb ik de verdiepingscursus Systemische benadering gevolgd. Vanuit de systemische benadering is ieder mens of organisatie onderdeel van verschillende levende systemen (familie, werk, school enz.). Als er problemen zijn binnen een systeem, is het uitgangspunt dat daar iets niet klopt. Door de verschillende relaties in het systeem te onderzoeken vanuit de systemische benadering, wordt duidelijk wat de kern van het probleem is. Als dat 'gezien' is, dient zich vaak ook de oplossing aan. 

 

Artikel

In het magazine For You staan artikelen over mij en mijn coachwerk. Klik hier om de internetversie te lezen van het artikel in december 2015. Klik hier voor het artikel in juni 2016. Ook in november 2016 is een nieuw artikel verschenen over mij en Tinky.

 

 

 


 

 

 

"Het diepste niveau van communicatie is geen communicatie maar verbinding, zonder woorden, zonder vorm."

Thomas Merton
Diça Design