Loriaux Efficiency > Info

Info

Welkom op mijn website! Ik ben Astrid Loriaux en wil u graag een indruk geven van wie ik ben, wat ik doe en hoe ik werk. Ik hoop u zo nieuwsgierig te maken en vertrouwen te geven in mijn kennis en kunde, dat u mij uitnodigt om te praten over uw probleem en bespreken hoe ik u kan helpen.

Na mijn studie internationaal recht aan de RU Leiden, heb ik eerst een aantal jaar in loondienst gewerkt en vervolgens als freelancer. Functies die ik vervulde waren o.a. directiesecretaresse, office-manager, directie- en bestuurssecretaris. De inhoud van de opdrachten werd in de loop van de jaren zwaarder en meer inhoudelijk. Wat ze allemaal gemeen hebben, is dat ik altijd terecht kwam in organisaties die in een verandertraject zaten: fusie, uitbreiding, reorganisatie. Het moge duidelijk zijn dat ik me in een omgeving die in beweging is me het meeste thuis voel en het beste functioneer. 

Toen ik in 1996 als freelancer ging werken, heb ik gekozen voor een bedrijfsnaam die weergeeft hoe ik werk: efficiënt. Ik ben doelgericht en werk doelmatig. Dat betekent dat ik sensitief ben voor wat mijn opdrachtgever wil, maar ook voor mijn collega’s. Dat vergt capaciteiten als luisteren, flexibel zijn, en waar nodig met empathie toch vasthouden aan de gestelde doelen. Als u geinteresseerd bent in mijn freelancewerk, verwijs ik u graag door naar mijn LinkedIn account

In 2011 kwam het paardencoachen op mijn pad. Met een opleiding van 2 jaar en een specialisatie in systemisch werken, werken mijn coachpaarden en ik regelmatig met mensen die bij het vinden van een oplossing voor hun probleem onze hulp willen. Het is altijd een bijzondere ervaring voor coachees om samen met een paard in no time tot nieuwe inzichten te komen, te begrijpen wat er gebeurt en zo een oplossing te vinden. En het mooiste is dan misschien nog wel dat het ook meteen toepasbaar is en vaak zelfs ook meteen voelbaar in het dagelijks leven: Geen huiswerk, geen lange trajecten, geen moeilijke veranderingen door te voeren in je dagelijkse routines, wel meteen resultaat! 

Bent u op zoek naar een coach die uw organisatie kan ondersteunen in een verandertraject? Bent u een “out of the box” denker en staat u open voor een andere manier van werken dan de traditionele coachtechnieken? Leest u dan verder onder paardencoaching voor organisaties

Maar ook voor particulieren kunnen mijn coachpaarden en ik veel betekenen! Wij helpen regelmatig mensen die een coachvraag hebben over hun relatie of werk, een levensvraag, of ergens op zijn vastgelopen en graag  wat hulp zouden krijgen van een professionele buitenstaander. Lees dan verder onder paardencoaching voor particulieren.

Als u wilt weten hoe coachees over mij denken, kijk dan onder Reacties.

"Kennis spreekt, maar wijsheid luistert."

Jimi Hendrix
Diça Design