Loriaux Efficiency > Paardencoaching Particulier

Paardencoaching voor particulieren

We hebben allemaal wel eens hulp nodig bij problemen privé, werk, of een moeilijke periode. Gelukkig vinden we die meestal in onze eigen omgeving, maar soms is dat niet de hulp die je nodig hebt. Dan wil je hulp van iemand die jou niet kent, onbevooroordeeld de juiste vragen stelt en niet klaar staat met een mening of antwoord. Die hulp vind je bij mij en mijn paard. Wij steunen, begeleiden en blijven bij je tijdens je zoektocht.

 

Coaching door paarden

Wij helpen je door je bewust te maken van jouw situatie. En samen in een veilige omgeving met de aanwijzingen, steuntjes in de rug en vragen van je coachpaard en mij, vind je je antwoord. Bijna altijd ervaren onze coachees een gevoel van opluchting en omdat je het antwoord zelf hebt gevonden, kun je hem zoveel beter omarmen en integreren in je leven!

 

Wie kunnen wij helpen?

Iedereen maakt groei en ontwikkeling door, komt dat kruispunt tegen waar je moet beslissen welke kant je op gaat met je leven. Soms zo moeilijk! Of als je je richting al bepaald hebt, zie je je voor obstakels geplaatst die je doen twijfelen. Een coachsessie helpt om inzicht te krijgen zodat je met vertrouwen en goede moed verder kunt met praktische handreikingen waar je meteen mee aan de slag kunt.

 

Hoe ziet een paardencoachsessie en -traject eruit?

Aan de hand van activiteiten (altijd naast het paard), onderzoek je je situatie om van daaruit je oplossing of antwoord te vinden. Met mijn open vragen en observaties help ik je om tot inzichten te komen en antwoorden te vinden.

Een sessie duurt maximaal een uur. En soms is 1 sessie voldoende. Over het algemeen adviseer ik één sessie per 2 of 3 weken. Tussen de sessies ervaar je meteen de impact van je ervaringen. In volgende sessies worden die en andere thema's uitgewerkt en vind je antwoorden, oplossingen en praktische handreikingen waarmee je verder kunt.

Indien gewenst of nodig werk ik samen met coaches uit andere disciplines, zoals Lot Coenraads Nederveen, gespecialiseerd in hoogsensitiviteit en pesten op het werk of met andere (gecertificeerde) paardencoaches.

 

Traject Kort & Krachtig

Speciaal voor degene die het gevoel heeft tegen een blokkade of probleem aan te lopen waar je echt iets mee moet (bijv. omdat het je belemmert in je dagelijks functioneren of omdat de situatie je boven het hoofd dreigt te groeien), maar het te druk heeft of geen tijd, bied ik het Traject Kort & Krachtig aan, bestaande uit 1 reading en 2 coachsessies in 4 weken. Het is een kortlopend, intensief traject waarin je inzichten en antwoorden vindt, die je een stuk verder helpen, waardoor je zelfstandig weer verder kunt. We leggen van tevoren de 3 data vast, waar we ons beiden op vastleggen en gaan aan de slag. 

Je kunt ook alleen een reading krijgen. Dit kan op mijn locatie of via Skype. Mocht je dan alsnog binnen 2 weken besluiten dat Traject Kort & Krachtig een goed idee is, kan je meteen instappen alsof je reading al onderdeel was van het Traject.

Als je geïnteresseerd bent en meer informatie wilt, neem contact met mij op via mail of bel me. Een impressie over hoe het werkt, vind je op YouTube


 

Prijzen

Een paardencoachsessie kost € 80,-

Een systemische sessie kost € 95,-  * met representanten

Traject Kort & Krachtig kost € 190,-

Een reading kost € 55,-

 

Tenslotte

Coachsessies zijn leerervaringen en vinden altijd naast het paard plaats. Angst of ervaring met paarden is niet nodig. Tenslotte kan een paardencoachsessie een zeer effectieve extra stimulans zijn in een al lopend coachtraject of behandelplan.

 

"The purpose of our lives is to be happy."

Dalai Lama
Diça Design